Babyspeciaalzaak Mimi Baby opent de deuren

Patrick Demarest

26/03/2018
winkel

Tielt kreeg er op vrijdag 12 januari een nieuwe winkel bij. Babyspeciaalzaak Mimi Baby opende die dag de deuren. Het is de derde vestiging van Mimi Baby. Melissa De Coster is het gezicht van de winkel. Ze is zelf een jonge mama en heeft het ondernemen in het bloed zitten.

“Ik had eerder al een webshop met kinderschoentjes opgestart, dus de stap was snel gezet”, vertelt ze. “Toch heb ik er eventjes over moeten nadenken, want met twee kleine kindjes in huis is zo’n nieuwe uitdaging niet meteen evident. Maar ik heb er heel veel zin in.”
De bedoeling van Mimi Baby is om een totaalpakket aan te bieden aan (toekomstige) ouders, door onder andere ook met geboortelijsten te werken. “We zoeken zorgvuldig met de klant uit wat ze precies wensen. Het is de bedoeling dat de ouders rustig naar de komst van hun kindje kunnen uitkijken. Daarom komen wij het materiaal ook zelf thuis installeren. Het is namelijk niet de bedoeling dat een mama zich daar nog zorgen moet over maken op het einde van de zwangerschap.”

Mimi Baby is gelegen in de Ieperstraat in Tielt. Meer info via http://www.mimibaby.be/.