Buro International uit Tielt neemt Ergo-Advice uit Lokeren over

Patrick Demarest

24/04/2021
Bedrijf

Buro International, de Tieltse specialist in kantoorinrichting met professionele kantoormeubelen, neemt Ergo-Advice, speciaalzaak van ergonomische oplossingen, over. Met deze overname zet Buro International in op de uitbouw van een ergonomisch expertisecentrum voor bedrijven en particulieren.

Buro International heeft met de firma Ergo-Advice uit Lokeren een nieuwe overname gedaan.

Ergo-Advice is al vele jaren gespecialiseerd in ergonomische producten. Er is een showroom in Lokeren. De zaak wordt geleid door Bert Claerhout, kinesitherapeut en adviseur ergonomie van opleiding. De missie van deze onderneming is om zowel preventief als curatief oplossingen aan te bieden die leiden tot een betere werkplek. Aan de hand van persoonlijk gericht advies en workshops wordt een gezonde en optimale werksituatie gecreƫerd.

Expertisecentrum op gebied van ergonomie

Een perfecte match dus met Buro International dat met Ergo-Advice een expertisecentrum op gebied van ergonomie toevoegt aan de al bestaande ruime dienstverlening: de eigen totaaloplossingen voor kantoor, het dynamische ZitSta concept, de magazijn- en werkplaatsinrichting Mondial en de design collecties bij Burocomfort.

Ergo-Advice zal zich verder ontwikkelen in hoofdzaak vanuit de pas gerenoveerde kantoren en toonzaal van Buro International in Sint- Niklaas. Afspraken zullen uiteraard ook gemaakt kunnen worden met Bert Claerhout in de showrooms van Buro International in Tielt en Maldegem.