VIVES infodag op 1 september

Patrick Demarest

29/08/2023
Onderwijs

Vrijdag 1 september 2023 vindt de VIVES Infodag plaats en zetten ze de deuren open van al hun campussen. Toekomstige studenten kunnen VIVES-opleidingen ontdekken van 16 tot 20 uur in Brugge Xaverianenstraat, Brugge Station, Kortrijk, Oostende Station, Oostende VLOC, Roeselare en Torhout.  VIVES geeft er graag alle info over de opleidingen. Inschrijven kan ter plekke maar ook volledig online van thuis.



Tijdens de infodag verwelkomt men graag studenten en hun ouders. Ze geven rondleidingen op de stands van de verschillende opleidingen en zowel docenten als studenten geven graag alle informatie over de opleidingen. Uiteraard kunnen studenten ook op elke campus terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen.

Niet iedereen heeft tijd om langs te komen. Maar geen probleem! Via sociale media beantwoordt VIVES graag alle vragen. VIVES Hogeschool is terug te vinden op alle kanalen via @viveshogeschool. Op elke opleidingspagina op de website wordt minstens één contactpersoon vermeld die vragen over studies naar keuze met plezier zal beantwoorden.

Meer info over de infodag of een gesprek aanvragen kan via de website  vives.be/nl/studeren/infodag