De trilogie van Nele Demeyer

Patrick Demarest

18/11/2020
Bedrijf

Nele Demeyer (34), vastgoedmakelaar en oprichter van Vastgoed Demeyer, opent na Pittem en Aarsele op 1 januari 2021 een derde kantoor in  Dentergem. Laat ons zeggen dat de locaties familiaal bepaald zijn...
Nele woont in Pittem en startte daar dus haar eerste kantoor, is afkomstig van Aarsele waardoor ze ook daar een kantoor begon en haar vader is afkomstig van Dentergem. "Dus...is daar een kantoor beginnen, een logische stap," zegt ze.

(Van links naar rechts: Lotte Sergeant, Nele Demeyer en Delphine Vanluchene.)

En nog positief nieuws...er mogen weer huizen bezocht worden door potentiƫle kopers...

Nele: "Ja!!! Kopers en huurders mogen op afspraak en met maximum twee mensen en met mondmaskers een pand bezoeken. Makelaars mogen van een leegstaand pand de deuren openen met ontsmette handen en niets aanraken... Communicatie tussen hen en eventuele kopers gebeurt via mail... Ook de bewoners van een pand moeten het huis verlaten in geval van bezichtiging. Huurders beslissen zelf of ze iemand binnen laten of niet. Voor de eigenaars kan dat vervelende situaties met zich meebrengen."

"Nu, je hoort mij niet klagen. Wij kunnen beginnen met de enorme wachtlijsten weg te werken. Ik ga een schema opstellen en dat moet strikt gevolgd worden door de potentiƫle kopers of huurders."

Na de eerste lockdown mogen we spreken van een echte hausse op de vastgoedmarkt...

Nele: "Dat is waar. We hebben zeer sterk gewerkt, sterker dan de periode waarbij de woonbonus werd afgeschaft. "

Hoelang ben je al bezig?

Nele: "Acht jaar geleden ben ik alleen gestart...in mijn living. Daarvoor werkte ik in een notariaat. Nu zijn er naast mij ook nog Delphine Vanluchene en Lotte Sergeant."

Wat verwacht je na de tweede lockdown?

Nele: "Ik weet het niet, eerlijk gezegd. We gaan het zien nu we weer starten met huisbezoeken. We bleven uiteraard werken maar met gesloten deuren."

Nu je toch aan het uitbreiden bent, heb je nog plannen?
Nele: "Grotere plannen stop ik nog even in de frigo... eerst kijken wat lockdown 2.0 zal geven."